Kosmetyki firmy EUCERIN
Forum main page → Leczenie AZS: terapie, leki, maści- kwiecu: Dziesiatki balsamow, kremow itp. ktore stosowalem przez lata nigdy nie zdawaly egzaminu w 100%(efekt byl rozny). Do czasu, kiedy zakupilem produkty firmy Eucerin, a mianowicie balsam i krem do twarzy. Mialo to miejsce w Angli, koszt to odpowiednio: balsam- 10funtow, krem- 12 funtow. Juz po tygodniu stosowania efekty byly widoczne golym okiem... Produkty oparte sa na moczniku, dzialaja przeciwswiadowo i co najwazniejsze nawilzaja skóre jak zaden inny produkt na rynku!(jak dla mnie to przelomwy "lek") Po ponad roku moge smialo stwierdzi,ze przyczynily sie one do zaleczenia AZS Czy ktos z was mial kontakt z ta seria kosmetykow? Czy efekt stosowania byl podobny? Moze znacie cos jeszcze lepszego? Oto polska strona producenta: http://www.eucerin.pl/ To nie reklama!!!
-
mała_mii:
Niech będzie, że nie twierdzę, że to reklama. --> " title="Wink" /> --> Ale niestety wątpię, żeby było tak cukierkowo, bo każdy z nas reaguje inaczej. Warto spróbować.
-
Rivariva:
Ja rowniez w Irlandii uzywam balsamu Eucerin - rewelacja, bardzo poprawia stan skory, tak jakby ja skleja. Skora jest po nim bardzo elastyczna, mniej podatna na rozdrapania i przez to plamy nie pojawiaja sie tak czesto. Jak dla mnie balsam nr 1, choc po wizycie w Polsce zdradzilam go dla Pharmaceris, jestem na etapie testowania, ale moge powiedziec, ze na te najbardziej suche miejsca jednak Eucerin jest ciut lepszy.
- r.u.d.a: Ja mam z Ecerinu żel do mycia ciała i twarzy. Faktycznie jest dobry ale... śmierdzi. Dlaczego wszystkie dobre kosmetyki śmierdzą... Czy balsam z tej firmy też ma taki mało atrakcyjny zapach?
-
Rivariva:
Tak niestety nieprzyjemny zapach jest minusem balsamu. Zastanawiam sie, moze wszystkie mocznikowe kosmetyki maja taka won...
Ja dlatego wole go stosowac na noc, na dzien moja nowa milosc Pharmaceris
-
astarza78p:
Moj maly bardzo dobrze reaguje na E. i jestesmy zadowoleni. Bardzo ladnie go nawilza i wgladza skore, nie powodujac podraznien. Zapach wietrzeje po paru minutach.
- r.u.d.a: zachęcona dobrą reakcją skóry na żel do ciała postanowiłam jakiś czas temu zakupić równierz krem do twarzy Eucerinu z mocznikiem. Tam gdzie miałam zmiany na początku ostro piekło ale po 2-3 zastosowaniach przestało, a zmiany zaczęły znikać i to bez użycia Protopicu! Strasznie się cieszę! Warto spróbować!
-
Rivariva:
Ja tez uwielbiam krem do twarzy, mam ten na noc, bo jest najbardziej tresciwy i tlustawy.
I tak, potwierdzam, Eucerin leczy!!! Zmiany znikaja, te mniejsze plamy bledna, skora sie wygladza i uelastycznia, duze, bardzo rozognione zmiany zluszczaja sie i po 3 dniach pojawia sie nowa skora.
Czy moze byc cos lepszego: skuteczny jak sterydy, ale bez skutkow ubocznych, nie pali jak Protopic!
- Malwina87: jakie sa ceny tego cuda?:)
-
Rivariva:
Malwino, ja ci nie powiem, bo kupuje je w Irlandii, w Polsce jeszcze nie kupowalam, wiec nie wiem.
A wlasnie, moze r.u.d.a nam powie: gdzie je kupowac, drogerie, czy raczek apteki? Trzeba wczesniej zamiawiac, bo chyba w Polsce Eucerin nie jest jakos zabojczo popularny.
- 1
- 2